AL / EN

Publikime

Vende të lira pune

INTEGRIM I HARMONIZUAR DHE PROFESIONAL I BURIMEVE NJERËZORE

Kriteret e përzgjedhjes

 • Arsimi dhe edukimi i lartë
 • Eksperiencë pune në sektorin financiar apo bankar
 • Kapaciteti për të punuar në ekip
 • Aftësi komunikuese dhe sociale

Trajnime për stafin e ri

 • Menaxhimi i shitjeve dhe teknologjive të kreditimit
 • Menaxhimi i kredisë dhe i riskut
 • Analizë financiare, kontabilitet
 • Administrimi i kolateralit apo i kredive me probleme
 • Analizë biznes plani, shitje, marketing etj…

Motivimi

 • Paga kompetitive
 • Bonuse sipas performancës
 • Pratika stimuluese për punonjësit më të mirë

Rritje të kapaciteteve në të gjitha nivelet

 • Rekrutime cilësore, për t’iu përgjigjur kërkesave sfiduese të FED invest
 • Vlerësim periodik dhe efektiv i performancës së punonjësve
 • Motivim i vazhdueshëm i punonjësve
                     
NJOFTIM PUNËSIMI

FED invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 30 vjeçar në mikrofinancën rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune në pozicionin:

“Arkëtar” Dega: Mollas, rrethi Elbasan

Detyra dhe Pergjegjesite:

 1. Kryen veprimet me arken e deges.
 2. Administron dokumentacionin kontabel dhe mbeshtetes te deges.
 3. Mban pergjegjesi per arkivimin e dokumentacionit te deges.

Kriteret e perzgjedhjes:

 1. Arsim i larte per ekonomi.
 2. Eksperience profesionale 2 - 3 vjeçare
 3. Mosha deri  40 vjeç.
 4. Te jete banues i rrethit per te cilen aplikon.
 5. Te njohe programet baze te punes ne kompjuter.
 6. Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punes ne grup.

 

Paga dhe kushtet e punës janë konkurruese.

Të interesuarit duhet të paraqesin, pranë SHKK FED invest, Departamenti i Burimeve Njerëzore, në adresat e e-mailit: ekamberi@fedinvest.al; dhe vbasha@fedinvest.al, dokumentat e mëposhtme:

-  CV ne gjuhen Shqipe.

Aplikimet pranohen deri më datë  30.09.2022.

Vetëm aplikantët fitues nga seleksionimi i CV- ve, do të njoftohen për fazat e mëtejshme të konkurimit.

 

Kliko KËTU për të lexuar deklaratën e privatësisë së të dhënave dhe sigurisë së informacionit.
career_img

Shpërndaj në rrjetet sociale :