Takim me fermerët e Lushnjes në Qendrën ABA - Agro Biznes Assistencë

Takim me fermerët e Lushnjes në Qendrën ABA - Agro Biznes Assistencë
Tema : Workshop i Platformës Digjitale, si ta perdorim Me date 12 Shkurt ne qendren ABA u mblodhen per te diskutuar mbi platformën digjitale www.abaonline.al dhe sherbimit te cilat do ti ofrohen anetareve te FED invest e me gjere.

Pjesemarres ne kete workshop ishin te zgjedhurit dhe oficeret e kredise te FED invest.