Shpallja e fituesëve të Konkursit me UBT-në

Njoftim për studentët pjesëmarrës të Konkursit FED invest dhe UBT

Titull : Zhvillimi Rural dhe fuqizimi i sipërmarrjeve ka nevojë për profesionistët e rinj

Në datën 7 Qershor Komiteti Organizator të Konkursit të Studentëve të UBT-së shpalli fituesit e konkursit të Zhvillimit Rural dhe fuqizimit te sipërmarrjeve për profesionistët e rinj.

Kriteret bazë të përzgjedhjes janë hartuar dhe zbatohen nga Komiteti Organizator i Konkursit të Studentëve (UBT_FED invest).

Gjetë fazës së parë të kualifikimit, studentët e fakulteteve të ndryshme të UBT-së përzgjodhën temat dhe dorëzuan punimet e tyre si: Projekt investimi, (projekt proposal) në sistemin e agrobiznesit (industria e inputeve, sektori i fermës, industria agroushqimore); Artikull (kërkimor ose aplikativ); Rast Studimor (një shembull suksesi) dhe ESE.

Studentët Fitues të këtij konkursi janë si më poshtë :

Renditja finale e konkursit UBT-FED 2021

Nr.

Emer/ Mbiemër

Totali i pikëve

1

Anisa Haka

41

2

Gerta Bamllari

40

3

Kristjana Sulejmani

40

4

Klevisa Gjura

39

5

Andi Strazimiri

38

6

Ervin Zeka

36

7

Klaudio Voci

35

8

Sidorela Pula

35

9

Inva Balliu

33

10

Roselda Balla

33

  • Ndarja e çmimeve do të bëhet në eventin e organizuar për këtë rast më datë 14 Qershor 2021 në ambientet e UBT-së pranë Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit - FEA.
  • Detajet e mëtejshme të eventit për shpërndarjen e çmimeve do ju njoftohen gjatë ditëve në vazhdim.

Ju faleminderit për pjesëmarrjen dhe suksese në eventet e ardhshme!

Komiteti Organizor i Konkursit.

https://ubt.edu.al/sq/