Inagurimi i degës së re në Çermë, Lushnje

Me datë 02.08.2016 eshte inaguruar Dega e Cermes ne rrethin e Lushnjes. Kjo dege eshte me shume prespektive sepse mbulon nje zone rurale te gjere. FED invest tashme propozon ne kete zone sherbime finaciare nga me te ndryshmet si kredi, depozita, asistence teknike qe i nevojiten fermereve.

Ne kete ceremoni moren pjese perfaqesues te institucioneve shteterore, drejtuesit e FED invest SHKK, aktor te biznesit, banor te zones qe e shohin me shume interes. Ky aktivitet u mbulua edhe nga mediat lokale. 

Kjo vjen ne kuadrin e zgjerimit dhe shtrirjes te FED invest ne te gjith territorin e Shqiperise.

FED invest propozon sherbime financiare te shpejta sa me afer dhe me cilesi, per te mbeshtetur financiarisht anetaret e tij. 

Tashme FED invest eshte i perfaqesuar me 8 dege ne rrethin e Lushnjes dhe brenda vitit 2016 do ti bashkohet edhe nje dege e re. Ne kete rreth kane perfituar me shume se 300 fermere polica sigurimi te serave ne konstruksion per mbrojtje nga fatkeqesite natyrore si bresher, stuhi, permbytje etj.
Sot FED invest perfaqesohet me me shume se 75 dege ne te gjith territorin e shqiperise.