AL / EN

FED invest - Intervistë në Euronews "Mbështetje për fermerët e sipërmarrjet e vogla, projektet e reja"

Administrator i FED invest, Z. Perlat Sulaj, në një intervistë live në edicionin e paraditës në Emisionin Now të Euronews Albania flet për Shoqërinë e Kursim Kreditit më të madhe në vend "SHKK FED invest"

Z. Perlat Sulaj ka shtjelluar pyetjet e mëposhtëme :

  1. Çfarë përfaqëson FED invest në tregun e sektorit financiar ?
  2. Çfarë e bën të ndryshëm FED invest nga aktorët e tjerë në sektorin e mikrofinancës ?
  3. Cili është roli i FED invest në mbështetjen e fermerëve dhe nxitjen e zhvillimit të bujqësisë ?
  4. Pse duhet të zgjedhin fermërët dhe sipërmarrësit e vegjël FED invest ?
  5. Çfarë është Qendra ABA dhe platforma abaonline.al që FED invest ka mundësuar për fërmerët shqipëtar ?
  6. Çfarë produktesh dhe shërbime të reja financiare do të sjellë FED invest për fermerët dhe sipërmarrësit e vegjël ?
  7. Cilat janë sfidat tuaja për të ardhmen ?

Ndiqni intervistën e plotë në linkun e mëposhtëm :

 

Nëse jeni të interesuar për këshilla teknike në sektorin e bujqësisë dhe blegtorisë regjistrohuni ne ABA Online

https://www.abaonline.al/

 

Data e publikimit: 30.05.2023

Shpërndaj në rrjetet sociale :