Produktet tona

Këste Fleksibël, Procedura të thjeshta, Interesa Konkurruese

Rreth Nesh

Vlerat tona:

Vizion,  Profesionalizëm,  Bashkëpunim, Përgjegjësi, Ekspertizë,  Fuqizim, Ndershmëri dhe Mirëbesim

28
vite eksperiencë
60
degë
2000
fshatra
150.000
kredi të disbursuara

Llogarit kredine

Njoftime

Histori suksesi

Kudret Doga
Bashkim Hatija
Agim Mita
Krenar Sula

Partneret tane

Lidhuni me ne

Na kontaktoni

E hënë - E premte: 8.30 - 17.00

Rr. "Qemal Stafa", P. 9 -katësh,

Nr. 70, Kati 2, Pazari i ri, Tiranë.

Tel: +355 4 2 251 910 /911

Email:info@fedinvest.al

Numri i gjelbërt

+355 69 70 60000