Vende të lira pune

SHKK FED invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 25 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin:

“Oficer Kredie” për rrethin Durres

Detyra:  Përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat rurale, në degët e SHKK FED invest të rrethit Durres.

Kriteret:

  1. Arsim i Lartë për Ekonomi.
  2. Eksperience profesionale mbi 3 vjet (përbën avantazh eksperienca në sistemin bankar ose te mikrokredise).
  3. Mosha deri 40 vjeç.
  4. Të jetë banues i rrethit për të cilin aplikon.
  5. Të njohë dhe t’i përdorë mirë programet bazë të punës në kompjuter.
  6. Të ketë aftësi të mira komunikuese, organizative dhe të punës në grup.
  7. Një gjuhë e huaj është avantazh.

Paga dhe kushtet e punës janë konkurruese.

Të interesuarit duhet të paraqesin, pranë SHKK FED invest, Sektori i Burimeve Njerëzore, në adresat e e-mail: bpeci@fedinvest.al ose vbasha@fedinvest.al, dokumentat e mëposhtme:

-  Kërkese për punësim.

-  CV ne gjuhen Shqipe.

 

Adresa: Rruga “Qemal Stafa”, p. 9 katësh, nr. 70, kati 2, “Pazari i Ri”, Tiranë.

Tel/Fax: 042 251911

Aplikimet pranohen deri më datë 28.06.2017. Vetëm aplikantët fitues nga seleksionimi i CV- ve, do të njoftohen për fazat e mëtejshme të konkurimit.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире